Prozone Beauty&Wellness Center

ADRESA: STR. UNIRII, nr. 301 A, Galleria Mall, parter .  BUZAU
TELEFON.:  0744 55.55.18
E-MAIL: receptie at pro-zone.ro
prozonefitnesscenter at yahoo.com

ADRESA WEB: www.pro-zone.ro
PROFIL FACEBOOK: ProZone Beauty Fitness Center

PREZENTARE PROZONE BEAUTY & WELLNESS CENTER BUZAU:

Prozone Beauty&Wellness Center vă oferă pachete complete de servicii de infrumusetare corporala de la A la Z, într-o sală  spațioasă dotată cu aparatură noua, profesională, de ultimă generație. Oferim facilități ce includ echipamente cardio, aparatură pentru forță, două studiouri de aerobic precum și servicii de masaj și saună uscata. Aparatele de fitness proiectate de experți americani va ofera un randament mare al remodelarii corpului dumneavoastra.

Vă oferim de asemenea prezența și supravegherea reală a unui instructor și posibilitatea de a vă atinge obiectivele (oricare ar fi ele: masă musculară, slăbit, rezistență etc.). Puteți de asemenea să beneficiați  de antrenamente personalizate. Antrenorul elaborează programe în funcție de necesitățile fiecăruia, creeaza un program nutritional individual si recomandă folosirea suplimentelor nutritive potrivite fiecărui organism. El îndrumă clienții în utilizarea corectă a aparatelor, elaborează programe de antrenament pentru orice nivel: începator, de mentinere, mediu, avansat și performant.

Centrul nostru se preocupă de sănătatea dumneavoastră! Vă oferim programe de nutriție personalizate, întocmite pe baza unor teste de metabolism. De asemenea, în cadrul centrului nostru, puteți beneficia de ședințe de detoxifiere ionică și de electrostimulare.

Prozone Beauty&Wellness Center pune la dispoziția clienților săi o sală curată, un personal amabil și pregătit să vă ajute oricând aveți nevoie.

Atmosfera este climatizata si purificata automat. Aparatele de fitness sunt silentioase, iar sonorizarea ambientala este de inalta clasa. Sala de fitness, vestiarele, dușurile si tot ceea ce ține de  centrul nostru se caracterizează ca fiind spațios, luminos și realizat cu bun gust.

Aici veți găsi întotdeauna o atmosferă plăcută, un mediu motivant și distractiv, un loc în care vă puteți deconecta de la stresul zilnic. Vă oferim toate condițiile pentru a vă simți cât mai confortabil și în siguranță.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*