VIDEO : Group Fitness la Sibiu Challenge 2012

5000 de sibieni au acceptat provocarea lansată de PUMA CLUB și partenerii săi, făcând mișcare la Sibiu Challenge.

La finalul zilei organizatorii au contorizat aproximativ 2500 de înscrieri oficiale pentru zonele de joacă și alte 2500 de persoane care s-au înscris ulterior, după ce brațările pregătite inițial pentru participanți au fost epuizate. Judecând după numărul de înscrieri, cele mai populare zone de sport au fost cele de escaladă, group fitness și activități pentru părinți și copii cu peste 300 de înscrieri oficiale pentru fiecare zonă în parte. Ele au fost urmate îndeaproape de zonele de baschet, atletism, rugby și volei.

Sibiu Challenge a fost o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu și realizată în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Sibiu, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. Parteneri: ANDU, UCM, Boromir, Biteco, Buonavista Banqueting, Printcenter, Promo Management, Clubul Sportiv Whitesnakes, Asociația al 6-lea Jucător și Gymbo Dance.
Scopul evenimentului sibiu challenge 2012 a fost acela de a dezvolta o atitudine pro-sport la nivelul comunității sibiene, mai ales în rândul copiilor şi a tinerilor.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*