Panatta Sport prezinta la Wellness Show – Super-aparate si o linie speciala pentru copii!

Panatta Sport, un nume cu o traditie de 30 de ani in sfera echipamentelor sportive, transforma participarea la Wellness Show 2012 intr-un regal al premierelor!

Astfel, cei aflati in cautarea unui corp de invidiat, dar si a unei sanatati de fier isi vor putea inoi arsenalul de echipamente, cu unele de top, supranumite de conducerea Panatta ca fiind partenerii perfecti pentru exercitii.

Suntem incantati sa prezentam in premiera la Wellness Show 2012 un super-echipament, care va ajunge repede un must-have pe lista bodybuilderilor profesionisti: High Performance Free Weight. De asemenea, vom aduce in fata publicului roman noua colectie cardio de la Pininfarina, made in Panattasport, a declarat Giancarlo Cennini, Commercial Manager Panatta Sport.

Si copiii sunt asteptati la Wellness Show! Pentru ei, dar mai ales pentru cei care cantaresc mai mult decat limita normala, compania italiana va aduce echipamente speciale, care transforma antrenamentul intr-o joaca.

Vom aduce in fata dumneavoastra cea mai frumoasa si mai surprinzatoare linie de echipamente, colectia care lupta impotriva obezitatii copiilor, a declarat Giancarlo Cennini, Commercial Manager Panatta Sport.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*