Super Jump & Kombat Jump – curs atestare instructori – PROFITA ACUM!

In data de 1 Decembrie, va avea loc cursul de instructori ReboundAAS – SUPER JUMP (curs baza, necesar pentru parcurgerea urmatoarelor cursuri).

Cursul cuprinde teorie si practica, in vederea intelegerii conceptului Aerobic Accelerator System, invatarii pasilor de baza, structura muzicii, modalitati de realizare a clasei “Super Jump”.

In data de 2 Decembrie, va avea loc cursul de instructori ReboundAAS – Kombat JUMP. Pentru acest curs il asteptam pe Alessandro Froilich – Italia. Pe parcursul cursului se vor cunoaste si practica tehnici din diferite arte martiale, adaptate la trambulina elastica.

Cursurile vor avea loc la sediul clubului Lotus Sport.

Cursantii vor primi: DVD – Super Jump/Kombat Jump, CD muzica, manual Super Jump/Kombat Jump, tricou, diploma Instructor Super Jump/Kombat Jump, acordate de Fit Ranger Academy, inscrisa in C.S.A.IN – Italia, recunoscuta de CONI.

Inscrierea se face prin e-mail, solcitand formularul specific, (acesta se va aduce semnat in ziua cursului).

Rebound AAS – Aerobic Accelerator System:
Program revolutionar recunoscut de CONI, pentru trambulina elastica marca COAL SPORT, initiat si dezvoltat de Jill Cooper!!

Mai multe informatii accesati pagina oficiala a distribuitorului Rebound AAS Romania

Tags: , , , , , ,
Subscribe to Comments RSS Feed in this post

3 Responses

 1. scoala italiana este cea mai proasta din Europa , dar s-au gasit la noi oameni care sa le primeasca gunoaiele .
  rebound nu este o clasa de aerobic !

  Instructorii sa se pregateasca sa fie capabili sa -si construiasca singuri clasele nu sa fie niste maimute care vad un DVD si -l redau !!!

  PREGATIRE ! de asta avem nevoie ! PREGATIRE ADEVARATA !

  • Draga Nadejda, in primul rand ca tu confunzi ceea ce inseamna conceptul Aerobic Accelerator System cu cel denumit Steel Programs. In al doilea rand, creatoarea primului concept este Jill Cooper – U.S.A., in cazul Steel Programs fiind Fernando Gorini si Gonzalo Vicos – Argentina.

   Sa ne amintim ca am invatat foarte mult de la scoala italiana, primele “gunoaie” – asa cume le denumesti, fiind promovate de tine. Nu cred ca trebuie sa denigram nici o scoala de fitness, trebuie sa invatam de la toti, si noi unii de la altii, cred atat eu cat si alte persoane ca, daca am fi mai intelepti in aceasta lume a fitness-ului, am progresa intr-un mod elegant si benefic pentru toti.

   Nadejda, lipsa ta de informare in legatura cu ceea ce denigrezi, este ceea ce te face sa trimiti un asemenea mesaj.

   Daca vrei sa arunci “sageti” catre cineva, ma poti contacta personal dar, in numele celor pe care-i reprezint stiindu-le valoarea si munca enorma care sta in spatele activitatii lor, m-am simtit datoare sa raspund acestui mesaj.

 2. Mi-a fost dat sa citesc astfel de ‘orori’ … chiar nu ne putem intelege unii cu altii in domeniul acesta ? si mai ales, sa ne jignim in halul acesta?! Pentru ce? Observ ca cei care isi fac treaba in mod profesionist si isi vad de ‘propria ograda’ sunt pusi la colt …Trist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*