Prezentatori conventie : Casiana Stoica

Pe Casiana Stoica o puteti intalni la Conventia Internationala de Fitness 23-24 Martie 2013 . Inscrieri aici.

Cu o experienta de peste 15 ani pe scenele de dans din Romania , Casiana a decis in urma cu aproximativ doi ani sa treaca la o noua etapa , cea de instructor sportiv, prin deschiderea unui modern centru sportiv unde promoveaza clasele de aerobic pentru pasionatii de miscare din Sibiu.

Cu o capacitate unica de a transpune coregrafii inedite de dans , ea reuseste sa le adapteze nevoilor si beneficiilor fiecarei activitati sportive in parte. Interesata de o continua evolutie profesionala , Casiana face tot posibilul sa fie prezenta la toate evenimentele de profil care au loc in tara si strainatate , atat ca simplu participant cat si ca Presenter.

Cum prima dragoste nu se uita niciodata cursurile de dansuri in special pentru cei mici ocupa un loc important in activitatea zilnica a Casianei. Step Aerobic , BOSU ,Zumba si Rebound AAS sunt clasele de aerobic care ii asigura tinerei multumirea si satisfactia lucrului bine facut.

Din Septembrie 2012 Casiana a parcurs si terminat cu success cursul de Instructor Aerobic aprobat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si in acelasi timp a devenit acreditata de Asociatia Europeana de Fitness (EFA).

Clase prezentate de Casiana Stoica la Conventie:

AEROBICS FEVER – Duminica 24 martie ora 14:00

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*