Cori Gramescu lanseaza metoda Ultimate Pilates in Sibiu!

Afis Cori Gramescu

Cori Gramescu, cel mai renumit instructor de fitness feminin din Romania, lanseaza la GYMBOdance Sport Center in Sibiu metoda Ultimate Pilates , o noua modalitate de a slabi si de a-ti tonifia organismul, un concept mult mai dinamic, mai energic si mai interactiv care promite sa reduca talia oricarei femei cu minimum 3 cm in trei saptamani.

Ce este Pilates?

Pilates este o metoda care a fost dezvoltata in ultimul secol, pe baza a cinci principii de baza: respiratie, pozitia bazinului, a cutiei toracice, a umerilor si aliniamentul capului.

Metoda urmareste reechilibrarea musculara a corpului nostru, imbunatatirea posturii si obtinerea unei stari generale de bine.

Porneste de la ideea ca ne putem echilibra aliniamentul oaselor modificand rezistenta diferitelor grupe de muschi prin miscari lente si controlate, care sa nu ne puna in pericol sanatatea.

Pilates inseamna, practic, un repertoriu de peste 500 de exercitii. Daca punem la socoteala si modificarile care se pot aduce fiecarui exercitiu, ajungem la peste 2500 de seturi de miscari menite sa ne intareasca organismul. Este poate cel mai divers mod de a face miscare.

cori3

Ce este Ultimate Pilates?

Ultimate Pilates este o abordare noua, profund originala, a exercitiilor clasice de pilates. Metoda este dezvoltata de Cori Gramescu si vine sa incununeze activitatea ei in domeniul sportului pentru amatori si a orelor de antrenament in grup.

Este o metoda extrem de sigura si eficienta, care se potriveste unei plaje largi de clienti. De la adolescenti pana la seniori si, trecand prin toata plaja de cliente obisnuite ale salilor de sport, Ultimate Pilates va oferi o solutie pentru fiecare in parte.

Ultimate Pilates pastreaza elementele de siguranta si principiile de baza care stau la baza metodei clasice dezvoltata de Joseph Pilates si aduce concepte de ultima generatie in sportul pentru amatori:

result oriented training
barefoot training
posture & balance training
exercise blocks

 

cori2

Ultimate Pilates este orientat catre rezultate, atat din perspectiva clientilor acestui program, cat si din perspectiva instructorilor.

Cine poate practica Ultimate Pilates?

In principiu, orice persoana sanatoasa clinic poate participa la astfel de ore, daca respecta indicatiile instructorului in legatura cu intensitatea la care lucreaza.

Totusi, daca nu ati mai practicat vreo forma de antrenament fizic de ceva vreme sau aveti afectiuni medicale, este bine sa cereti ajutorul consilierilor de antrenament pentru a alege o varianta mai sigura de antrenament

Incepand cu 1 Octombrie , pasionatii de miscare din Sibiu pot practica Ultimate Pilates la GYMBOdance Sport Center , Str. Marasesti , nr. 9 .

sursa: ele.ro

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*