Incepator in sport? Incearca Your Personal Best by Cori Gramescu

cori23

Cori Gramescu , reputat antrenor de pilates, creator de programe de Group fitness si nutritionist, a conceput in premiera pentru piata de sport din Romania, Your Personal Best – primul program de sport dedicat femeilor incepatoare.
Programul este special conceput pentru doamnele incepatoare care, din motive de timp si program incarcat la birou sau acasa, nu pot respecta programul strict al unei sali. Astfel programul Your Personal Best a fost gandit si conceput pentru femeia activa si va fi personalizat in functie de obiectivele, preferintele, nevoile si programul acesteia.
Programul Your Personal Best include: abonament la sala ( cu acces nelimitat); o sedinta de consiliere cu Cori Gramescu; un seminar /luna cu retete de gatit plus idei de mese in oras; program personalizat de antrenament progresiv si monitorizare zilnica a dietei.

Inscrierile se fac la LadyFIT Gym pana pe data de 3 noiembrie 2014, inclusiv, iar preturile incep de la: 500 lei pentru o luna de zile; 950 lei pentru doua luni; 1200 lei pentru trei luni si 2100 lei pentru sase luni.

” In cei noua ani in care am conceput zeci de programe de antrenament destinate exclusiv doamnelor am inteles cateva lucruri esentiale pentru succesul unui program de transformare corporala: programul trebuie sa fie realist si eficient, adaptabil si accesibil si sa ofere atat un cadru pentru schimbare cat si o progresie motivanta in timp. Dupa mii de cliente pe care le-am antrenat si consiliat am creat Your Personal Best, un program conceput pentru femeia activa si ocupata, femeia care jongleaza eficient cu un program de lucru prea aglomerat de cele mai multe ori si care simte acut nevoia de a incepe sa faca miscare si de a-si imbunatati alimentatia, dar nu a gasit un cadru eficient pentru asta. Your Personal Best este un sistem eficient si realist, sustenabil in timp, eficient din punctul de vedere al costurilor si cu rezultate excelente, care se mentin in timp”, declara Cori Gramescu – owner LadyFIT Gym.

sursa: ele.ro

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*