Weekend plin de miscare la Conventia Internationala de Fitness 21-22 Martie 2015

210x280+5-01

Pentru cel de-al 5-lea an consecutiv, Fitness Scandinavia organizeaza cel mai mare eveniment de profil din Romania cu peste 60 de presenteri Internationali si din Romania. Lista actualizata cu presenteri o puteti consulta AICI.

Doua zile de miscare , stare de bine , relaxare si socializare cu oameni care promoveaza si au un stil de viata sanatos.

Pentru cei care nu au fost prezenti in anii trecuti am pregatit 2-ua scurte materiale video pentru a-si face o ideea despre ce inseamna Conventia de Fitness iar daca inca nu v-ati inscris , mai aveti timp sa o faceti !

Ce este o conventie?

O conventie este un eveniment la care pasionatii de fitness se pot intalni si antrena impreuna intr-o atmosfera foarte pozitiva. Clasele sunt tinute de cele mai multe ori de unii dintre cei mai buni instructori Internationali si din Romania.

Concepte noi de fitness , prezenteri de top, nationali si internationali , o locatie de 5 stele, doua zile de miscare si energie sunt motive suficiente sa participi la acest eveniment.

A3 Landscape CIFitnes-01

Conventia Internationala de Fitness din Romania este organizata de Fitness Scandinavia cu sprijinul BCR , Ramada Plaza , Ramada Parc , Club Moving , PowerBar ,Vitality Wellness Club , bodyART School Romania , Steel Programs .

Sali fitness partenere : Costin Bucura Studio , Shape Art , Lotus Sport , 168 Sport Station , Arena Sports ,GYMBOdance Sport Center Sibiu , Athelticlub , Family Road , SmartFit Studio.

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*