Peste 60 de instructori vor prezenta in fata pasionatilor de miscare , ultimele tendinte in materie de fitness si aerobic.

Peste 60 de instructori vor prezenta in fata pasionatilor de miscare , ultimele tendinte in materie de fitness. Unde ? La Conventia Internationala de Fitness ce va avea loc in acest weekend in Bucuresti la Ramada Parc Hotel .

Timpul nu ne permite sa-i prezentam pe toti insa povestile lor sunt motivante si pline de rezultate pozitive  in domeniul fitness-ului .  Va invitam sa-i descoperiti , participand la aceasta frumoasa conventie. Astazi ne-am oprit atentia asupra a patru dintre ei , patru nume reprezentative din Fitness-ul european : Matthew Griffiths , Alessandro Oliveri , Troy Dureh si Salvatore Pagano .

Dati click pe poza de mai jos pentru lista completa a instructorilor
instructoriconventie2015

 

Matthew Griffiths – Marea Britanie

147_0_2

Matthew este furnizor de educatie si antrenor personal in industria fitnessului si wellnessului. Este ambasador pentru linia vestimentara sport CASALL si purtator de cuvant pentru POLAR (monitoare de ritm cardiac) so VIVOBAREFOOT (linie de incaltaminte sport).
Si-a prezentat ideile in evenimente din peste 20 de tari, ca Asia Fit, China and Filex, Aus. De asemenea, Matthew a colaborat cu diverse companii ca Nike, Shell, SAS si Adidas.
A facut parte din echipa originala de Master Traineri din Schwinn Cycling si a colaborat cu Nautilius International, unde a fost implicat in dezvoltarea si trainingul multora dintre programele lor de educatie la nivel global.
Matthew a fondat Exercise Intelligence System, o firma de consultanta specializata in concepte de antrenament atat pentru industria profesionista, cat si pentru amatori.
In anul 2012 el a dezvoltat cele 70 de antrenamente pentru aplicatia IPhone CASALL HIT T.O.D (Training of the Day – Antrenamentul zilei), care are acum peste 30.000 de utilizatori.

Alessandro Oliveri – Italia 

115_0_2

Alessandro este unul dintre presenterii de top din Italia si a prezentat in Conventii din intreaga Europa inca din anul 2000.

Alessandro are peste 14 ani de experienta in industria fitness-ului si in tot acest timp a creat diverse programe de antrenament din cele mai populare si de succes.

Este mandrul proprietar al unei Sali de fintness din Palermo, numita `One Fitness Club` si este organizatorul uneia dintre cele mai mari conventii din Italia, numita ` One Fitness Convention`.

Troy Dureh – Marea Britanie

11_0_2

Troy este in prezent unul dintre instructorii de top in fitness in UK cu o experienţă care depăşeşte 14 ani. El ţine masterclass-uri în faţa a mii de oameni la conventii din intreaga lume. Troy este din Londra, Anglia şi este căutat de branduri sonore şi dorit in cercurile de celebrităţi.

El apare de obicei la televizor ca antrenor al celebrităţilor şi a produs numeroase DVD-uri printre care şi programul inovativ de dans Body Boot-Camp, care este pe piaţă in intreaga lume.

Salvatore Pagano – Italia

20_0_2

Salvatore (Sasa) este un presenter international de succes. El a absolvit Academia de Stiinte ale Sportului din Italia si este un atlet remarcabil in competitiile de aerobic. Sasa este mandrul castigator al multor competitii respectabile, ca “Saranno presenter Italy 2012”. El detine propria scoala de instructor in Italia, care il transforma intr-unul din cele mai de succes personalitati fitness din Europa. Preda in toata Europa, iar specialitatile lui sunt step, aerobic si total body, antrenament postural si antrenament functional.

Spiritul si curiozitatea sa pozitiva l-au condus catre integrarea perfecta in diversele culture din toata lumea fitnessului. Unele dintre tarile in care are oportunitatea sa predea sunt: Germania, Ungaria, Elvetia, Spania, Franta, Polonia, Norvegia, Portugalia si Romania, prin intermediul Scolii Fitness Scandinavia (Conventia Internationala de Fitness si Workshopul Step Dance).

10168128_861220977238426_4852008764259294191_n

 

Conventia Internationala de Fitness din Romania este organizata de Fitness Scandinavia cu sprijinul BCR , Ramada Plaza , Ramada Parc , Club Moving , PowerBar ,Vitality Wellness Club , bodyART School Romania , Steel Programs .

Sali fitness partenere : Costin Bucura Studio , Shape Art , Lotus Sport , 168 Sport Station , Arena Sports ,GYMBOdance Sport Center Sibiu , Athelticlub , Family Road , SmartFit Studio.

Credit foto : Fitness-Scandinavia.ro

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*