Presenteri de top la Conventia Internationala de Fitness, 19-20 Martie 2016

Timpul nu ne permite sa-i prezentam pe toti insa povestile lor sunt motivante si pline de rezultate pozitive  in domeniul fitness-ului .  Va invitam sa-i descoperiti , participand la aceasta frumoasa conventie.

Troy Dureh

Troy este în prezent unul dintre instructorii de top în fitness în UK, cu o experienţă care depăşeşte 14 ani. El ţine masterclass-uri în faţa a mii de oameni la convenții din întreaga lume. Troy este din Londra, Anglia şi este căutat de branduri sonore şi dorit în cercurile de celebrităţi. El este producătorul programului inovativ de dans Body Boot-Camp, cunoscut în întreaga lume.


TROY DUREHClase / Seminarii

FIGHT-KLUB™ BAG BOX

Sâmbătă, 19 mar – 09:00 – 10:00

Conceptul flagship este un antrenament impresionant care s-a răspândit în toată Anglia. Un curs de bag box constă în a executa lovituri combinate de pumni și picioare într-un sac de box înalt de 180 cm pe o muzică antrenantă. Există trei formate diferite de curs: “POWER CLASS” (lovituri simple și combinații puternice pe muzică), “TURBO CLASS” (combinații mai avansate pe muzică mai rapidă) și “CIRCUIT CLASS” (un circuit care utilizează sacul de box pentru întreținere)

KICK ASS BOOT-CAMP

Duminică, 20 mar – 12:45 – 13:45

Acest exercițiu presupune folosirea sacilor de box în combinație cu puncte de mare intensitate.

FIGHT-KLUB™ KHAI-BO

Duminică, 20 mar – 16:30 – 17:30

KHAI – BO este un tip de exerciții de freestyle combat executate pe muzică. Lansat la sfârșitul anilor 90, este practicat azi de 3.000 de instructori din întreaga lume și este recunoscut ca unul dintre cele mai cunoscute forme de studio combat din Anglia. La fel ca și conceptul de Group Bag Box, KHAI-BO este împărțit în trei segmente POWER, TURBO și CIRCUIT. KHAI-BO folosește mișcări de luptă, care formează împreună o coregrafie predefinită. Oferă varietate oarticipanților și este un antrenament distractiv și exploziv.

 

Stefano Crocetta

Mereu în lumea sportului, Stefano Crocetta a pornit cu artele marțiale și a realizat victorii importante la nivel național și internațional.  De asemenea, este un adept al călăriei și cross-ului în toate domeniile de sport. După cariera în artele marțiale, s-a dedicat exclusiv sălii de fitness, studiind intens și aprofundand cunoștințele sale în disciplinele de muzică, în Pilates, body-building și apoi în management sportiv.

În prezent, el este presenter în multe țări din întreaga lume, în care prezintă master class-uri și workshop-uri de step, aerobic, programe pentru condiționarea musculaturii și Pilates. Creator de program de instruire și al mărcii întregistrate Body in Motion, Stefano este constant în căutarea de metode inovative de antrenament. În prezent, el este coordonator și manager al IFA (Asociația Fitness italiană).

Clase / Seminarii

PILATES MAT-WORK

Sâmbătă, 19 mar – 11:30 – 12:30

Pilates Matwork poate fi predat pe trei niveluri diferite: începător, intermediar și avansat. Toate nivelurile sunt predate cu cea mai bună metodologie de predare, urmărindu-se normele și standardele disciplinei. Poate fi un antrenament foarte bun terapeutic sau atletic pentru toate tipurile de oameni.

PILATES FLOW MOTION

Sâmbătă, 19 mar – 16:30 – 17:30

Este un protocol de lucru pe bază muzicala, care ajută executarea mișcărilor fluide în exercițiile cheie ale Pilates-ului și exercițiilor la saltea. Scopul este de a obține printr-un sistem de predare suplimentar o secvență de exerciții, folosind toate planurile de mișcare și respectând regulile de echilibru între lanțurile musculare. Mișcările sunt predate cu o pedagogie progresivă și logică. Secvențele vor fi fluide și antrenante.

BODY IN MOTION ™

Duminică, 20 mar – 14:00 – 15:00

Acest concept este creat cu influențe din mai multe discipline:  funcțional și antrenament cu greutatea corporală, arte marțiale, Pilates, dans, yoga, ceea ce oferă antrenamentului un caracter foarte interesant. Conceptul se bazează pe tonifierea întregului corp, incluzând toate tipurile de mișcare în toate planurile, creând un antrenament funcțional și echilibrat. Este predat cu o pedagogie ușoară, care dă acestui tip de antrenament o atmosferă foarte bună și o versatilitate mare pentru toate nivelurile de antrenament.

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*